Skicka!

Du kan läsa fullständiga villkor och policy för personuppgifter här.

Anmäl dig till frukostseminariet här!

Det här får du:

Upphandling24 ges ut av PMP Public Media Partner AB, vi driver också Anbud24 och Inköp24 | Ansvarig utgivare: Niclas Söderlund | Postadress: Upphandling24, 106 78 Stockholm | Besöksadress: Magnus Ladulåsgatan 65, Stockholm | Telefon växel: 08-453 60 00

Sverigeturnén kommer
till Luleå

Frukostseminarium - 10 april - Scandic Luleå

Under våren ger sig Upphandling24 ut på en omfattande Sverigeturné och med oss har vi Sveriges kunnigaste advokater och upphandlingskonsulter. Nu har turen kommit till Sveriges nordliga metropol - Luleå. Under en förmiddag kommer du få ta del av den allra senaste rättspraxisen och utöver nyttig information ges du också flera tillfällen att nätverka. Vi bjuder på frukost och fika.

Tid: ca 08:00 - 11:15
Plats: Scandic Luleå, Banvägen 3, Luleå
Pris: 495 ex moms 

Program

08.00: Registrering och frukost. Möjlighet till diskussion och nätverkande

08.30: Utvärdering i offentlig upphandling – genomgång av senaste praxis och nyheter i lagen utifrån ett praktiskt perspektiv. 
Hur ska man egentligen göra för att skapa en utvärderingsmodell som uppfyller lagens krav, organisationens behov och som leder till en framgångsrik affär? Vi reder ut begreppen och visar med konkreta exempel hämtade från verkligheten hur man kan göra.
Johan Stern, advokat, Ramberg advokater

09.30: Kaffe/te och kaka. Möjlighet till diskussion och nätverkande

09.45: Kravställning i praktiken
Ramberg har tagit fram en praktisk metodhandbok för att skapa bättre upphandlingsunderlag. Metoden är baserad på mer än 15 års praktisk erfarenhet av att genomföra upphandlingar och sätter fokus på affär och verksamhetens behov, samtidigt som den hanterar de juridiska aspekterna av upphandlingen. Under en timme går Johan Stern igenom hur man kan använda metodbeskrivningen för att uppnå ett bättre resultat.
Johan Stern, advokat, Ramberg advokater

10.45: Kaffe/te och kaka. Möjlighet till diskussion, frågor och nätverkande

Upphandling24 har rätten att ställa in seminariet mot full återbetalning om anmälningarna understiger 20 stycken. Frågor? Kontakta event@uh24.se.
 

Medverkar som talare på turnén:

Partners: 

Fix the following errors:
Hide