Det här får du:

Upphandling24 ges ut av PMP Public Media Partner AB, vi driver också Anbud24 och Inköp24 | Ansvarig utgivare: Niclas Söderlund | Postadress: Upphandling24, 106 78 Stockholm | Besöksadress: Magnus Ladulåsgatan 65, Stockholm | Telefon växel: 08-453 60 00


Seminariet är inställt.

Frukostseminarium - 8 maj - Scandic Östersund City

Under våren ger sig Upphandling24 ut på en omfattande Sverigeturné och med oss har vi Sveriges kunnigaste advokater och upphandlingskonsulter. Nu har turen kommit till Sveriges mittpunkt – Östersund. Under en förmiddag kommer du få ta del av den allra senaste rättspraxisen och utöver nyttig information ges du också flera tillfällen att nätverka. Vi bjuder på frukost och fika.  
 

Tid: ca 08:00 - 11:15
Plats: Scandic Östersund City
Pris: 495 ex moms

Talare presenteras inom kort.
 

Program för dagen:

08.00 - Registrering och frukost. Möjlighet till diskussion och nätverkande

08.30Ny praxis på upphandlingsområdet 

AG Advokat gör en övergripande genomgång av den senaste praxisen på upphandlingsområdet för att därefter gå på djupet i några särskilt intressant avgöranden som kommit på senare tid. Bland dessa kommer särskilt att belysas avgörandet kring vem som utgör ett offentligt styrt organ och möjlig rättsutveckling med anledning av det senaste Systembolagsavgörandet.
AG Advokat, talare presenteras inom kort

09.30 - Kaffe/te och kaka. Möjlighet till diskussion och nätverkande

09.45 - Ändring av ingångna avtal 
I de nya lagarna inom offentlig upphandling har regler om ändringar av villkor i ingångna avtal införts. AG Advokat går igenom de nya reglerna och belyser vilka möjligheter som finns till ändring av ingångna avtal. Vad är tillåtna respektive otillåtna ändringar? Hur ska man undvika fallgroparna? Vilka risker finns med att ändra i ingångna avtal?
AG Advokat, talare presenteras inom kort

10.45 - Kaffe/te och kaka. Möjlighet till diskussion, frågor och nätverkande

 
Upphandling24 har rätten att ställa in seminariet mot full återbetalning om anmälningarna understiger 20 stycken. Frågor? Kontakta event@uh24.se.
 

 

Medverkar som talare på turnén:

Partners: