› Skicka anmälan!

Du kan läsa fullständiga villkor och policy för personuppgifter här.

Anmäl dig till frukostseminariet här!

Det här får du:

Upphandling24 ges ut av PMP Public Media Partner AB, vi driver också Anbud24 och Inköp24 | Ansvarig utgivare: Niclas Söderlund
Postadress: Upphandling24, 106 78 Stockholm | Besöksadress: Magnus Ladulåsgatan 65, Stockholm | Telefon växel: 08-453 60 00

Sverigeturnén kommer
till Gävle

Under hösten ger sig Upphandling24 ut på en omfattande Sverigeturné och med oss har vi Sveriges kunnigaste advokater och upphandlings-konsulter. Nu har turen kommit till Gävle. Under en förmiddag kommer du få ta del av den allra senaste rättspraxisen och utöver nyttig information ges du också flera tillfällen att nätverka. Vi bjuder på frukost och fika.

Datum och tid: 27 november 2017, ca 08:00 - 11:15
Plats: Scandic Gävle CH, Nygatan 45, Gävle
Pris: 495 ex moms


Program


08.00: Registrering och lättare frukost 

08.30: Att jobba strategiskt med inköp - vad innebär det?

Vi presenterar en försörjningsstrategisk modell som belyser viktiga strategiska frågeställningar för olika nivåer i verksamheten. Hur kan SKL Kommentus bidra med sin verksamhet i ert arbete och hur skapar vi värde för er?

Eva-Lotta Löwstedt Lundell, SKL Kommentus 

08.55: Samtal runt borden 

09.10: Kommer morgondagens upphandling bli enklare eller är EU på fel väg?

EU har beslutat att genomföra en fullkomlig digitalisering av offentliga upphandlingar. Visionen går bortom att endast använda digitala upphandlingsverktyg, som exempelvis ESPD. Allt handlar om att ompröva hela upphandlingsprocessen. Ernest Wessman, vd på e-Avrop, sätter ESPD i ett större sammanhang.

Ernest Wessman, vd, e-Avrop

09.35: Samtal runt borden 

09.50: Kaffepaus 

10.10: Hållbarhetskollen – en service för SKL Kommentus Inköpscentrals kunder

Hållbarhetskollen är en samordnad uppföljningsservice för kontroll av att krav på social hållbarhet som ställs i upphandlingar uppfylls. Syftet med att tillhandahålla denna service är att bidra till att de varor och tjänster som köps in är producerade under hållbara och ansvarsfulla förhållanden. På detta pass får du veta hur Hållbarhetskollen fungerar och vilken nytta du kan ha av resultatet.

Peter Nohrstedt, SKL Kommentus 

10.35: Samtal runt borden 

10.50: Uppdraget slutfört vid tecknat avtal. Eller?

Avtalsuppföljning är en viktig men ofta bortprioriterad del av en upphandlingsprocessen. Caroline kommer att ge praktiska tips på hur er organisation kommer igång med en avtalsuppföljning samt hur ni får med er alla på tåget.

Caroline Johannesson, e-Avrop

Upphandling24 har rätten att ställa in seminariet mot full återbetalning om anmälningarna understiger 20 stycken. Frågor? Kontakta event@uh24.se.


Samarbetspartner
 
Fix the following errors:
Hide