› Skicka anmälan!

Du kan läsa fullständiga villkor och policy för personuppgifter här.

Anmäl dig till frukostseminariet här!

Det här får du:

Upphandling24 ges ut av PMP Public Media Partner AB, vi driver också Anbud24 och Inköp24 | Ansvarig utgivare: Niclas Söderlund
Postadress: Upphandling24, 106 78 Stockholm | Besöksadress: Magnus Ladulåsgatan 65, Stockholm | Telefon växel: 08-453 60 00

Sverigeturnén kommer
till Karlskrona

Under hösten ger sig Upphandling24 återigen ut på en omfattande Sverigeturné och med oss har vi Sveriges kunnigaste profiler från SKL Kommentus, advokatbyråer och upphandlingskonsulter. Nu har turen kommit till världsarvsstaden Karlskrona. Under en förmiddag kommer du få ta del av de allra hetaste frågorna inom offentlig upphandling och du ges flera tillfällen att nätverka och diskutera. Vi bjuder på frukost och fika.

Datum och tid: 16 oktober 2017, ca 08:00 - 11:15
Plats: Scandic Karlskrona, Skeppsgossegatan 2
Pris: 495 ex moms


Program


08.00: Registrering och lättare frukost 

08.30: Att jobba strategiskt med inköp - vad innebär det? 

Vi presenterar en försörjningsstrategisk modell som belyser viktiga strategiska frågeställningar för olika nivåer i verksamheten. Hur kan SKL Kommentus bidra med sin verksamhet i ert arbete och vad skapar vi värde för er?

Eva-Lotta Löwstedt Lundell, SKL Kommentus

08.55: Samtal runt borden 

09.10: Fallgropar, vanliga fel och misstag före, under och efter upphandlingsprocessen

Det är allmänt känt att vi har ett stort antal överprövningar i Sverige. De flesta leder, oavsett utgång, till någon form av försening och merkostnader. Ett förhållandevis stort antal leder dessutom till ett ingripande från förvaltningsdomstol eller allmän domstol. Johan går igenom de vanligaste fel och misstag som lett till påföljd och ger konkreta tips på hur dessa ska kunna undvikas. 

Johan Stern, Ramberg Advokater

09.35: Samtal runt borden 

09.50: Kaffepaus 

10.10: Inköpscentraler - ett verktyg i den strategiska försörjningskedjan 

Det krävs strategiska beslut i alla delar av en försörjningskedja, från politiken till kontraktet. Vi berättar hur inköpscentraler kan hjälpa dig i ditt strategiska inköpsarbete med olika resurser och roller som kan stödja arbetet med målbilder, marknads- och kategorikunskap, uppföljning och utvärdering.

Olof Molander, SKL Kommentus

10.35: Samtal runt borden 

10.50: Uppdraget slutfört vid tecknat avtal. Eller?

Avtalsuppföljning är en viktig men ofta bortprioriterad del av en upphandlingsprocessen. Caroline kommer att ge praktiska tips på hur er organisation kommer igång med en avtalsuppföljning samt hur ni får med er alla på tåget.

Caroline Johannesson, E-Avrop


Upphandling24 har rätten att ställa in seminariet mot full återbetalning om anmälningarna understiger 20 stycken. Frågor? Kontakta event@uh24.se.


Samarbetspartner

 
Fix the following errors:
Hide