› Skicka anmälan!

Du kan läsa fullständiga villkor och policy för personuppgifter här.

Anmäl dig till frukostseminariet här!

Det här får du:

Upphandling24 ges ut av PMP Public Media Partner AB, vi driver också Anbud24 och Inköp24 | Ansvarig utgivare: Niclas Söderlund
Postadress: Upphandling24, 106 78 Stockholm | Besöksadress: Magnus Ladulåsgatan 65, Stockholm | Telefon växel: 08-453 60 00

Sverigeturnén kommer
till Lund

Under hösten ger sig Upphandling24 ut på en omfattande Sverigeturné och med oss har vi Sveriges kunnigaste advokater och upphandlings-konsulter. Nu har turen kommit till Lund. Under en förmiddag kommer du få ta del av den allra senaste rättspraxisen och utöver nyttig information ges du också flera tillfällen att nätverka. Vi bjuder på frukost och fika.

Datum och tid: 20 november 2017, ca 08:00 - 11:15
Plats: Scandic Star Lund, Glimmervägen 5, Lund
Pris: 495 ex moms


Program


08.00: Registrering och lättare frukost 

08.30: Att jobba strategiskt med inköp - vad innebär det? 

Vi presenterar en försörjningsstrategisk modell som belyser viktiga strategiska frågeställningar för olika nivåer i verksamheten. Hur kan SKL Kommentus bidra med sin verksamhet i ert arbete och hur skapar vi värde för er?

Eva-Lotta Löwstedt Lundell, SKL Kommentus

08.55: Samtal runt borden 

09.10: Fyra faser av dialog för en lyckad upphandling

En lyckad dialog inom offentlig upphandling löper från början till slut. Vi kommer prata om de allmänna fördelarna med att dialog förs mellan leverantörer och upphandlande myndigheter. Vi kommer också att prata om vilka de fyra faserna av dialog är och därefter fokuserar vi på en kronologisk genomgång av hur och i vilket syfte dialogen kan föras under dessa faser i upphandlingar samt vad som är värt att tänka på.

Morvarid D Nilsson, Magnusson Law

09.35: Samtal runt borden 

09.50: Kaffepaus 

10.10: Upphandlingsstrategi – hur får vi verkstaden att fungera?

Caroline Hagberg, SKL Kommentus

10.35: Samtal runt borden 

10.50: Uppdraget slutfört vid tecknat avtal. Eller?

Avtalsuppföljning är en viktig men ofta bortprioriterad del av en upphandlingsprocessen. Caroline kommer att ge praktiska tips på hur er organisation kommer igång med en avtalsuppföljning samt hur ni får med er alla på tåget.

Caroline Johannesson, e-Avrop

Upphandling24 har rätten att ställa in seminariet mot full återbetalning om anmälningarna understiger 20 stycken. Frågor? Kontakta event@uh24.se.


Samarbetspartner


Fix the following errors:
Hide