Utbildningen är tyvärr full. Det finns forfarande plats i Lund, se programmet och anmäl dig på: 

kampanj.upphandling24.se
/lund-host-2017/

Det här får du:

Upphandling24 ges ut av PMP Public Media Partner AB, vi driver också Anbud24 och Inköp24 | Ansvarig utgivare: Niclas Söderlund
Postadress: Upphandling24, 106 78 Stockholm | Besöksadress: Magnus Ladulåsgatan 65, Stockholm | Telefon växel: 08-453 60 00

Sverigeturnén kommer
till Malmö

Under hösten ger sig Upphandling24 återigen ut på en omfattande Sverigeturné och med oss har vi Sveriges kunnigaste profiler från SKL Kommentus, advokatbyråer och upphandlingskonsulter. Givetvis vill vi komma till staden som erbjuder mångfald, möten och möjligheter - Malmö. Under en förmiddag kommer du få ta del av de allra hetaste frågorna  inom offentlig upphandling och du ges flera tillfällen att nätverka och diskutera. Vi bjuder på frukost och fika.

Datum och tid: 17 november 2017, ca 08:00 - 11:30
Plats: Scandic Stortorget, Stortorget 15, Malmö
Pris: 495 ex moms


Program


08.00: Registrering och lättare frukost 

08.30: Att jobba strategiskt med inköp - vad innebär det? 

Vi presenterar en försörjningsstrategisk modell som belyser viktiga strategiska frågeställningar för olika nivåer i verksamheten. Hur kan SKL Kommentus bidra med sin verksamhet i ert arbete och vad skapar vi värde för er? 

Eva-Lotta Löwstedt Lundell, SKL Kommentus

08.55: Samtal runt borden 

09.10: Fyra faser av dialog för en lyckad upphandling

En lyckad dialog inom offentlig upphandling löper från början till slut. Vi kommer prata om de allmänna fördelarna med att dialog förs mellan leverantörer och upphandlande myndigheter. Vi kommer också att prata om vilka de fyra faserna av dialog är och därefter fokuserar vi på en kronologisk genomgång av hur och i vilket syfte dialogen kan föras under dessa faser i upphandlingar samt vad som är värt att tänka på.

Morvarid D Nilsson, Magnusson Law

09.35: Samtal runt borden 

09.50: Kaffepaus 

10.10: Inköpscentralens nya roller

Med 2017 års nya LOU så får inköpscentraler i allmänhet nya verktyg att arbeta med. De får dessutom en helt ny roll som spelare på den svenska och europeiska marknaden. Så vilka verktyg är det vi pratar om och hur och hur kan de underlätta de upphandlande myndigheternas vardag? Och vad betyder det att inköpscentraler blir en spelare på marknaderna? Vi reder ut inköpscentralens nya roller.

Åsa Edman, SKL Kommentus

10.35: Samtal runt borden 

10.50: Uppdraget slutfört vid tecknat avtal. Eller?

Avtalsuppföljning är en viktig men ofta bortprioriterad del av en upphandlingsprocessen. Caroline kommer att ge praktiska tips på hur er organisation kommer igång med en avtalsuppföljning samt hur ni får med er alla på tåget.

Caroline Johannesson, e-Avrop

11.15: Arbetsrättsliga villkor: vilka villkor ska ställas? 

Hur kan leverantörer uppfylla villkoren? Vad gäller för underleverantörer? 

Charlotta Frenander, Upphandlingsmyndigheten

11.55: Samtal runt borden

12:10 - 12:20: Var med och utveckla Sveriges offentliga inköp 

Sveriges Offentliga Inköpare (SOI) är en ideell förening som har arbetat för bättre offentliga affärer sedan 1979 och vi finns till för dig som arbetar med offentliga inköp. SOI verkar aktivt för utveckling och effektivisering av de offentliga inköpen. Vi arbetar med kompetensutveckling och nätverk på lokal, regional och nationell nivå. Genom opinionsbildning och remissyttranden påverkar SOI beslutsfattare från den lokala kommunledningen till civilministern.

Lisbeth Johnson, Sveriges Offentliga Inköpare (SOI)


Upphandling24 har rätten att ställa in seminariet mot full återbetalning om anmälningarna understiger 20 stycken. Frågor? Kontakta event@uh24.se.


Samarbetspartner