› Skicka anmälan!

Du kan läsa fullständiga villkor och policy för personuppgifter här.

Anmäl dig till frukostseminariet här!

Det här får du:

Upphandling24 ges ut av PMP Public Media Partner AB, vi driver också Anbud24 och Inköp24 | Ansvarig utgivare: Niclas Söderlund
Postadress: Upphandling24, 106 78 Stockholm | Besöksadress: Magnus Ladulåsgatan 65, Stockholm | Telefon växel: 08-453 60 00

Sverigeturnén kommer
till Norrköping

Under hösten ger sig Upphandling24 återigen ut på en omfattande Sverigeturné och med oss har vi Sveriges kunnigaste profiler från SKL Kommentus, advokatbyråer och upphandlingskonsulter. Nu har turen kommit till promenadstaden Norrköping. Under en förmiddag kommer du få ta del av de allra hetaste frågorna  inom offentlig upphandling och du ges flera tillfällen att nätverka och diskutera. Vi bjuder på frukost och fika.

Datum och tid: 23 oktober 2017, ca 08:00 - 11:15
Plats: Scandic Norrköping Nord, Järngatan 17
Pris: 495 ex moms


Program


08.00: Registrering och lättare frukost 

08.30: Att jobba strategiskt med inköp - vad innebär det? 

Vi presenterar en försörjningsstrategisk modell som belyser viktiga strategiska frågeställningar för olika nivåer i verksamheten. Hur kan Kommentus bidra med sin verksamhet i ditt arbete och var skapar vi värde för er? 

Eva-Lotta Löwstedt Lundell, SKL Kommentus

08.55: Samtal runt borden 

09.10: Öka affärsnyttan med alternativa fördelningsnycklar och förvaltningsmodeller för ramavtal 

En av de viktigare nyheterna i 2016 års upphandlingslagar är möjligheten att använda andra objektiva fördelningsnycklar än rangordning vid avrop från ramavtal. Detta har faktiskt redan funnits sedan 2007 års upphandlingslagar, men trots detta har rangordning av leverantörerna blivit en huvudregel. Rangordning kan ibland kan vara en lämplig fördelningsnyckel men det är ingen hemlighet att det också kan finnas problem. Det är dags att få en bredare palett av handlingsalternativ för era ramavtalsupphandlingar. 

Erik Olsson, Kahn Pedersen

09.35: Samtal runt borden 

09.50: Kaffepaus 

10.10: En osäkrare omvärld: Arbetsgivaransvar och säkerhet vid utlandsresor

Duty of Care är en del av arbetsmiljöarbetet och ett samlingsnamn för de skyldigheter du som arbetsgivare har gentemot dina medarbetare när de befinner sig i tjänst. I detta ingår ett ansvar för deras fysiska och psykiska hälsa och syftet är att skapa en trygghet för alla medarbetare – oavsett om de befinner sig på kontoret i Sverige eller på en tjänsteresa utomlands. Är din personal rätt förberedd inför resan? Har din organisation rätt verktyg för att hantera situationen om något skulle hända under resan?

Jon Stewén, Falck Security 

10.35: Samtal runt borden 

10.50: Uppdraget slutfört vid tecknat avtal. Eller?

Avtalsuppföljning är en viktig men ofta bortprioriterad del av en upphandlingsprocessen. Caroline kommer att ge praktiska tips på hur er organisation kommer igång med en avtalsuppföljning samt hur ni får med er alla på tåget.

Caroline Johannesson, e-Avrop

11.15: Samtal runt borden

11.30: Var med och utveckla Sveriges offentliga inköp 

Sveriges Offentliga Inköpare (SOI) är en ideell förening som har arbetat för bättre offentliga affärer sedan 1979 och vi finns till för dig som arbetar med offentliga inköp. SOI verkar aktivt för utveckling och effektivisering av de offentliga inköpen. Vi arbetar med kompetensutveckling och nätverk på lokal, regional och nationell nivå. Genom opinionsbildning och remissyttranden påverkar SOI beslutsfattare från den lokala kommunledningen till civilministern.

Helen Widin, Sveriges Offentliga Inköpare (SOI)

Upphandling24 har rätten att ställa in seminariet mot full återbetalning om anmälningarna understiger 20 stycken. Frågor? Kontakta event@uh24.se.


Samarbetspartner
 
Fix the following errors:
Hide