› Skicka anmälan!

Du kan läsa fullständiga villkor och policy för personuppgifter här.

Anmäl dig till frukostseminariet här!

Det här får du:

Upphandling24 ges ut av PMP Public Media Partner AB, vi driver också Anbud24 och Inköp24 | Ansvarig utgivare: Niclas Söderlund
Postadress: Upphandling24, 106 78 Stockholm | Besöksadress: Magnus Ladulåsgatan 65, Stockholm | Telefon växel: 08-453 60 00

Sverigeturnén kommer
till Örebro

Under hösten ger sig Upphandling24 återigen ut på en omfattande Sverigeturné och med oss har vi Sveriges kunnigaste profiler från SKL Kommentus, advokatbyråer och upphandlingskonsulter.Nu har turen kommit till mötesplatsen Örebro. Under en förmiddag kommer du få ta del av de allra hetaste frågorna  inom offentlig upphandling och du ges flera tillfällen att nätverka och diskutera. Vi bjuder på frukost och fika.

Datum och tid: 13 november 2017, ca 08:00 - 11:15
Plats: Scandic Örebro Grand, Fabriksgatan 21, Örebro
Pris: 495 ex moms


Program


08.00: Registrering och lättare frukost 

08.30: Att jobba strategiskt med inköp - vad innebär det? 

Vi presenterar en försörjningsstrategisk modell som belyser viktiga strategiska frågeställningar för olika nivåer i verksamheten. Hur kan SKL Kommentus bidra med sin verksamhet i ert arbete och hur skapar vi värde för er? 

Eva-Lotta Löwstedt Lundell, SKL Kommentus

08.55: Samtal runt borden 

09.10: Arbetsrättsliga villkor: vilka villkor ska ställas? 

Hur kan leverantörer uppfylla villkoren? Vad gäller för underleverantörer? 

Charlotta Frenander, Upphandlingsmyndigheten

09.35: Samtal runt borden 

09.50: Kaffepaus 

10.10: Inköpscentralens nya roller

Med 2017 års nya LOU så får inköpscentraler i allmänhet nya verktyg att arbeta med. De får dessutom en helt ny roll som spelare på den svenska och europeiska marknaden. Så vilka verktyg är det vi pratar om och hur och hur kan de underlätta de upphandlande myndigheternas vardag? Och vad betyder det att inköpscentraler blir en spelare på marknaderna? Vi reder ut inköpscentralens nya roller.

Åsa Edman, SKL Kommentus

10.35: Samtal runt borden 

10.50: Kommer morgondagens upphandling bli enklare eller är EU på fel väg?

EU har beslutat att genomföra en fullkomlig digitalisering av offentliga upphandlingar. Visionen går bortom att endast använda digitala upphandlingsverktyg, som exempelvis ESPD. Allt handlar om att ompröva hela upphandlingsprocessen. Per Werling, upphandlingsjurist på e-Avrop, sätter ESPD i ett större sammanhang.

Per Werling, e-Avrop


Upphandling24 har rätten att ställa in seminariet mot full återbetalning om anmälningarna understiger 20 stycken. Frågor? Kontakta event@uh24.se.


Samarbetspartner
 
Fix the following errors:
Hide