› Skicka anmälan!

Du kan läsa fullständiga villkor och policy för personuppgifter här.

Anmäl dig till frukostseminariet här!

Det här får du:

Upphandling24 ges ut av PMP Public Media Partner AB, vi driver också Anbud24 och Inköp24 | Ansvarig utgivare: Niclas Söderlund
Postadress: Upphandling24, 106 78 Stockholm | Besöksadress: Magnus Ladulåsgatan 65, Stockholm | Telefon växel: 08-453 60 00

Sverigeturnén kommer
till Östersund

Under hösten ger sig Upphandling24 återigen ut på en omfattande Sverigeturné och med oss har vi Sveriges kunnigaste profiler från SKL Kommentus, advokatbyråer och upphandlingskonsulter. Nu har turen kommit till Östersund. Under en förmiddag kommer du få ta del av de allra hetaste frågorna inom offentlig upphandling och du ges flera tillfällen att nätverka och diskutera. Vi bjuder på frukost och fika.

Datum och tid: 27 oktober 2017, ca 08:00 - 11:30
Plats: Scandic Östersund Syd, Krondikesvägen 97, Östersund
Pris: 495 ex moms


Program


08.00: Registrering och lättare frukost 

08.30: Att jobba strategiskt med inköp - vad innebär det? 

Vi presenterar en försörjningsstrategisk modell som belyser viktiga strategiska frågeställningar för olika nivåer i verksamheten. Hur kan SKL Kommentus bidra med sin verksamhet i ert arbete och vad skapar vi värde för er? 

Eva-Lotta Löwstedt Lundell, SKL Kommentus

08.55: Samtal runt borden 

09.10: Förhandling i den offentliga affären – vad innebär egentligen lagen och vad gör du för att lyckas med en förhandling i praktiken?

Förhandling kan vara ett bra sätt att skapa en framgångsrik affär, men det kräver att man vet hur man gör. Vilka legala ramar gäller och hur genomför man egentligen en förhandling i den offentliga affären. Björn går igenom ramarna och ger konkreta tips på tillvägagångssätt.

Björn Bergström, Ramberg

09.35: Samtal runt borden 

09.50: Kaffepaus 

10.10: Inköpscentraler - ett verktyg i den strategiska försörjningskedjan

Det krävs strategiska beslut i alla delar av en försörjningskedja, från politiken till kontraktet. Vi berättar hur inköpscentraler kan hjälpa dig i ditt strategiska inköpsarbete med olika resurser och roller som kan stödja arbetet med målbilder, marknads- och kategorikunskap, uppföljning och utvärdering.

Olof Molander, SKL Kommentus 

10.35: Samtal runt borden 

10.50: Uppdraget slutfört vid tecknat avtal. Eller?

Avtalsuppföljning är en viktig men ofta bortprioriterad del av en upphandlingsprocessen. Caroline kommer att ge praktiska tips på hur er organisation kommer igång med en avtalsuppföljning samt hur ni får med er alla på tåget.

Caroline Johannesson, E-Avrop

11.15: Arbetsrättsliga villkor: vilka villkor ska ställas? 

Hur kan leverantörer uppfylla villkoren? Vad gäller för underleverantörer? 

Charlotta Frenander, Upphandlingsmyndigheten

Upphandling24 har rätten att ställa in seminariet mot full återbetalning om anmälningarna understiger 20 stycken. Frågor? Kontakta event@uh24.se.


Samarbetspartner
 
Fix the following errors:
Hide