› Skicka anmälan!

Du kan läsa fullständiga villkor och policy för personuppgifter här.

Anmäl dig till frukostseminariet här!

Det här får du:

Upphandling24 ges ut av PMP Public Media Partner AB, vi driver också Anbud24 och Inköp24 | Ansvarig utgivare: Niclas Söderlund
Postadress: Upphandling24, 106 78 Stockholm | Besöksadress: Magnus Ladulåsgatan 65, Stockholm | Telefon växel: 08-453 60 00

Sverigeturnén kommer
till Växjö

Under hösten ger sig Upphandling24 ut på en omfattande Sverigeturné och med oss har vi Sveriges kunnigaste advokater och upphandlings-konsulter. Nu har turen kommit till Växjö. Under en förmiddag kommer du få ta del av den allra senaste rättspraxisen och utöver nyttig information ges du också flera tillfällen att nätverka. Vi bjuder på frukost och fika.

Datum och tid: 1 december 2017, ca 08:00 - 11:15
Plats: Scandic Växjö, Hejaregatan 19, Växjö
Pris: 495 ex moms


Program


08.00: Registrering och lättare frukost 

08.30: Samverkan med leverantörer och branschorganisationer - när, hur och varför?

Hur kan samverkan bidra till att nå de strategiska målen? Vi berättar hur SKL Kommentus Inköpscentral samverkar med leverantörer och branschorganisationer för att bidra till vårt mål om att bli Sveriges mest värdeskapande och relevanta inköpscentral.

Ted Stalte, SKL Kommentus

08.55: Samtal runt borden 

09.10: Förhandling i den offentliga affären – vad innebär egentligen lagen och vad gör du för att lyckas med en förhandling i praktiken?

Förhandling kan vara ett bra sätt att skapa en framgångsrik affär, men det kräver att man vet hur man gör. Vilka legala ramar gäller och hur genomför man egentligen en förhandling i den offentliga affären. Björn går igenom ramarna och ger konkreta tips på tillvägagångssätt.

Björn Bergstöm, Ramberg Advokater

09.35: Samtal runt borden 

09.50: Kaffepaus 

10.10: Hållbarhetskollen – en service för SKL Kommentus Inköpscentrals kunder

Hållbarhetskollen är en samordnad uppföljningsservice för kontroll av att krav på social hållbarhet som ställs i upphandlingar uppfylls. Syftet med att tillhandahålla denna service är att bidra till att de varor och tjänster som köps in är producerade under hållbara och ansvarsfulla förhållanden. På detta pass får du veta hur Hållbarhetskollen fungerar och vilken nytta du kan ha av resultatet.

Peter Nohrstedt, SKL Kommentus

10.35: Samtal runt borden 

10.50: Uppdraget slutfört vid tecknat avtal. Eller?

Avtalsuppföljning är en viktig men ofta bortprioriterad del av en upphandlingsprocessen. Caroline kommer att ge praktiska tips på hur er organisation kommer igång med en avtalsuppföljning samt hur ni får med er alla på tåget.

Caroline Johannesson, e-Avrop

Upphandling24 har rätten att ställa in seminariet mot full återbetalning om anmälningarna understiger 20 stycken. Frågor? Kontakta event@uh24.se.


Samarbetspartner
 
Fix the following errors:
Hide